Opnieuw zorgen bij PSG over fitheid Ramos

Reacties

Sergio Ramos heeft volgens bronnen in Frankrijk opnieuw een blessure opgelopen. Volgens Le Parisien hoopt Paris Saint-Germain dat er snel duidelijkheid komt over de ernst van de spierklachten.

Opnieuw zorgen bij PSG over fitheid Ramos
© Pro Shots

De 35-jarige Spanjaard haakte vrijdag voortijdig af tijdens de training, zo luidt het nieuws in Frankrijk. Ramos kon zaterdag ook niet meetrainen en onderging behandelingen. Er staat een groot vraagteken achter zijn naam voor de bekerwedstrijd van komende maandag tegen OGC Nice.

De nieuwe fysieke tegenslag komt voor Ramos op een bijzonder slecht moment. De eerste Champions League-clash met zijn oude club Real Madrid staat op 15 februari al op het programma. De confrontaties met De Koninklijke in de achtste finale van het belangrijkste Europese clubtoernooi zijn voor Ramos pikant. De centrumverdediger won met de Spaanse grootmacht onder meer vier keer de Champions League, maar vertrok vorige zomer na zestien jaar transfervrij nadat er geen akkoord werd bereikt in de onderhandelingen over een nieuw contract. Beleidsbepalers van Real wilden Ramos onder meer vanwege zijn fysieke gesteldheid slechts een contract voor één jaar geven, tot frustratie van de routinier.

Real-president Florentino Pérez lijkt met terugwerkende kracht wel gelijk te hebben gehad in die discussie. Door veel blessures heeft Ramos dit seizoen nog maar vijf keer gespeeld voor PSG. Het ging in de voorbije weken wel juist de goede kant op met 180-voudig international, die vorige week zondag tegen Stade Reims voor de tweede keer dit seizoen negentig minuten speelde.

Programma Paris Saint-Germain

PSG
PSG
ns
0 - 0
Nice
Nice
Lille
Lille
1 - 5
PSG
PSG
PSG
PSG
1 - 0
Rennes
Rennes
PSG
PSG
1 - 0
Real Madrid
Real Madrid

De wedstrijd tegen Stade Rennais zal nog verzet worden naar een eerder moment in dat weekend.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.