Promes goochelt in Amsterdam, fraaie breakdance act

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Promes goochelt in Amsterdam, fraaie breakdance act

• Wat een heerlijke goal, maar of het echt de bedoeling was…… Córdoba-middenvelder Fede Vico schiet de bal tegen Getafe namelijk in eigen doel.

• Breakdance gecombineerd met voetbal. Dan krijg je ongeveer dit. Nobuyuki Abe, speler van het Japanse Tokyo Verdy, laat zien hoe het werkt.

Quincy Promes, de aanvaller van Spartak Moskou, is door Soufiane Touzani uitgedaagd om door Amsterdam heen te dribbelen en mensen te gaan dollen. Dat liet de geboren Amsterdammer zich geen twee keer zeggen.

Mario Balotelli, de spits van Liverpool, is terug in Milaan. Op Instagram plaatste hij een foto met zijn vriend Stephan El Shaarawy. Bij de foto staat de tekst: 'Milan, wat is het aangenaam om terug te zijn.' Afgelopen zomer nam Liverpool de aanvaller voor twintig miljoen euro over van AC Milan.

Klaas-Jan Huntelaar, spits van Die Königsblauen (Schalke 04), wordt de nieuwe ambassadeur van De Blauwe Kaart. De actie is door de KNVB in het leven geroepen om sportiviteit te promoten. De blauwe kaart kan door amateurclubs worden uitgedeeld aan tegenstanders die zich sportief hebben gedragen. Verenigingen die deelnemen aan dit initiatief hebben de kans om een clinic van de Schalke 04-spits te winnen.

'Het was schandalig wat Blind en Valencia lieten zien'
• Manchester United-clubicoon Roy Keane heeft de de vloer aangeveegd met Daley Blind en Antonio Valencia. Tijdens de kwartfinale van het toernooi om de FA Cup was Keane een van de analisten voor de BBC. Na de door Manchester met 1-2 verloren thuiswedstrijd tegen Arsenal gaf de Ier zijn ongezouten mening. 'Het was schandalig wat Blind en Valencia lieten zien, ze maakten fouten die kinderen maken.'

'Ik denk dat hij het moeilijk zal hebben met zijn lange benen'
• Paul Pogba schoot maandagavond Juventus naar de overwinning tegen Sassuolo (1-0). Na de wedstrijd werd Juventus-coach Massimiliano Allegri gevraagd of Pogba niet op de nummer 10-positie zou kunnen spelen. 'Ik denk dat hij het moeilijk zal hebben, al kan ik het fout hebben. Met zijn lange benen heeft hij ruimte nodig om te bewegen en die zal hij op die positie niet krijgen.'

Mark Bentley, speler-manager van de Engelse amateurclub Grays Athletic, was niet tevreden met het wedstrijdverloop tegen Hampton & Richmond Borough. Met een 0-2 achterstand bracht hij zichzelf in, waarop hij een corner binnenkopte. Even later viel zijn doelman uit, waarna Bentley tussen de palen plaatsnam. Ook daar vervulde hij een heldenrol, door een strafschop te stoppen. Daardoor won zijn ploeg uiteindelijk met 3-2.

• Het duurste stadion van het wereldkampioenschap in Brazilië wordt tegenwoordig gebruikt als busdepot. Het Estádio Mané Garrincha gelegen in Brasilia werd voor ongeveer 490 miljoen euro gebouwd. Omdat er niet genoeg grote wedstrijden worden gespeeld, probeert het management van het stadion op deze manier wat extra geld in het laatje te krijgen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.