Promes belangrijk bij wederopstanding Spartak Moskou

Reacties

Quincy Promes heeft zondag tijdens zijn tweede duel sinds zijn rentree doel getroffen namens Spartak Moskou. De Oranje-international sloeg toe tegen het FC Krasnodar van Tonny Vilhena en droeg zo bij aan de ruime overwinning in eigen huis. Een broodnodige winstpartij, want Spartak verloor de laatste vier officiële duels.

Promes belangrijk bij wederopstanding Spartak Moskou
© Pro Shots
Spartak Moskou
Spartak Moskou
6 - 1
Krasnodar
Krasnodar

Na de 1-0 van Alexander Sobolev in de tweede minuut was het Promes die de marge in de achtste minuut verdubbelde. Op aangeven van voormalig NEC-speler Jordan Larsson, die een fraai steekpassje gaf, schoof Promes de bal in de verre hoek. Voor de Nederlander betekende het zijn zestigste competitiegoal in Rusland.

Promes' rentree viel vorige week in het water: het Rubin Kazan van Leonid Slutsky zegevierde met 0-2 bij de meervoudige kampioen van Rusland. Even leek het tegen Krasnodar weer mis te gaan, toen de uitclub tien minuten in het tweede bedrijf met de aansluitingstreffer kwam. Promes tilde in samenwerking met Sobolev de marge weer naar twee, de jarige Rus maakte op aangeven van Promes zijn tweede van de dag. 

Nog voor de wissel van Promes, die het veld in de zeventigste minuut verliet voor ex-PSV'er Jorrit Hendrix, kwam Spartak op 4-1. Daarna liep de thuisclub via onder andere een tweede goal van Larsson uit naar een ruime 6-1 zege. Door de winstpartij staat Spartak voorlopig derde in Rusland.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Q. Promes
Meer over Q. Promes
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.