Profiteer van de speciale acties voor de kraker tussen Ajax en Vitesse

ADVERTORIAL – Daags na rivaal PSV is Ajax aan zet in het bekertoernooi. Rekenen de Amsterdammers in eigen huis af met Vitesse? Blik vooruit en speel mee bij Jack's! Ook voor het Premier League-voetbal van vanavond zijn er mooie aanbiedingen.

Profiteer van de speciale acties voor de kraker tussen Ajax en Vitesse
© Imago

Het vertrouwen moet groot zijn in Amsterdam na een indrukwekkende zegereeks in de Eredivisie. Ajax heeft de koppositie veroverd door vijf wedstrijden op rij te winnen, onder meer tegen PSV en Feyenoord. Zondag werd Heracles Almelo nog eenvoudig opzij gezet door de ploeg van trainer Erik ten Hag. Davy Klaassen kreeg een kans in de basis en was wéér de man van de 1-0. De aanvallende middenvelder opende vorig seizoen maar liefst negen keer de score in een Eredivisie-duel. Klaassen werd zo Mr. 1-0. Maakt hij die status tegen Vitesse opnieuw waar? Jack's speelt met een Special in op de bijnaam van de Ajacied: Davy Klaassen scoort het eerste doelpunt (6.50).

Met Vitesse als tegenstander in de kwartfinale heeft Ajax het op het eerste oog niet getroffen bij de loting. De Arnhemmers draaien onder Thomas Letsch dit seizoen opnieuw solide in de subtop mee en bereikten vorig seizoen nog de finale van het bekertoernooi, waarin Ajax mede door een rode kaart voor Vitesse-verdediger Jacob Rasmussen met 2-1 te sterk was. In 2017 won Vitesse het bekertoernooi nog. Zit zo'n droomavontuur voor de cupfighter er weer in? De odd voor een zege van de bezoekers is flink verhoogd: 15.00.

Wie de wedstrijd ook wint, het duel tussen Ajax en Vitesse lijkt hoe dan ook spectaculair te worden. Bij zeven van de laatste tien onderlinge ontmoetingen kwamen beide teams tot scoren. Dat maakt deze actie extra interessant: Beide teams scoren (2.00).

Specials voor Ajax tegen Vitesse:
- Davy Klaassen maakt het eerste doelpunt: 6.50
- Vitesse wint: 15.00
- Beide teams scoren: 2.00

Speel hier mee met de speciale acties.

Het andere bekerduel vanavond gaat tussen RKC en AZ. De Alkmaarders zijn geweldig in vorm en hebben in de Eredivisie al tien keer op rij niet verloren. Na een zege bij Ajax in december won de ploeg van trainer Pascal Jansen zaterdag ook bij PSV. Het is dus geen wonder dat AZ als grote favoriet aan de bekeravond in Waalwijk begint. Inzetten op een zege van de bezoekers kan je 1.53 keer de inleg opleveren. De odd voor een overwinning van RKC is 5.50.

Manchester City
In de Premier League is het programma rijkgevuld met vier wedstrijden vanavond, waaronder die tussen koploper Manchester City en Brentford. De verwachting is dat The Citizens doordenderen. City heeft dit seizoen in eigen huis negen van zijn elf competitiewedstrijden gewonnen en het doelsaldo bij thuisduels is meer dan indrukwekkend: 32-6. Lukt het om een hoge score neer te zetten tegen het gepromoveerde Brentford? Jack's biedt een mooie kans met deze Special: Thuisspelend team maakt meer dan 2,5 doelpunten (1.75).

Bekijk alle weddenschappen die Jack's aanbiedt voor het bekertoernooi en de Premier League en pak je kansen. Voor nieuwe spelers is een free bet tot 50 euro beschikbaar.

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's