Prachtige beelden: Agüero geeft zijn Range Rover weg aan materiaalman

Reacties

Deze week kwam er een einde aan het tien jaar lange dienstverband van Sergio Agüero bij Manchester City en de clubtopscorer aller tijden heeft op grootse wijze afscheid genomen. Met een aantal bijzondere cadeaus voor de mensen binnen de club toonde de Argentijn zijn dankbaarheid.

Prachtige beelden: Agüero geeft zijn Range Rover weg aan materiaalman
© Pro Shots

Agüero kwam in de zomer van 2011 over van Atlético Madrid en maakte in tien jaar tijd liefst 260 doelpunten voor de club. Hij bouwde door de jaren heen een goede band op met de mensen die bij het eerste elftal betrokken waren en gooide de deur van het Etihad Stadium dan ook niet zomaar achter zich dicht.

Verschillende Engelse media melden dat Agüero voor alle leden van de staf van City een horloge heeft gekocht van Tag Heuer of Hublot. Op de achterkant van deze horloges waren de woorden 'Gracias! Kun Agüero' gegraveerd. De spits besloot bovendien om zijn Range Rover Evoquete verloten.

De gelukkige winnaar was een van de materiaalmannen bij City. De beelden van het moment waarop Agüero zijn sleutel overhandigde, zijn inmiddels op social media verschenen. De materiaalman geeft de Barcelona-aanwinst een kus op zijn wang, voordat hij hem innig omhelst.

Bij City zal waarschijnlijk niemand Agüero ooit vergeten, maar voor deze materiaalman geldt dat in het bijzonder.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.