De opvolger van Suárez: Barcelona heeft Agüero binnen

Reacties

Barcelona heeft de komst van Sergio Agüero afgerond. De 32-jarige Argentijn maakt de transfervrije overstap van Manchester City naar Camp Nou, maakt de club bekend.

De opvolger van Suárez: Barcelona heeft Agüero binnen
© Pro Shots

De transfer van Agüero zat er al een tijdje aan te komen. Eind maart werd duidelijk dat hij City na tien jaar zou gaan verlaten. De club zwaaide hem op grootste wijze uit: de clublegende, die City in 2012 met een doelpunt in de absolute slotfase tegen Queens Park Rangers de eerste landstitel in 44 jaar bezorgde, heeft een standbeeld bij het Etihad Stadium gekregen.

Pep Guardiola werd zelfs emotioneel bij het afscheid van Agüero en wond er al geen doekjes meer om: 'Sergio is dicht bij een deal met de club van mijn hart: Barcelona. Hij gaat met Lionel Messi samenspelen, de beste speler aller tijden', liet de Spanjaard al weten.

De deal is nu rond. Agüero is in Camp Nou min of meer de opvolger van Luis Suárez, die in de zomer van 2020 moest vertrekken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer Manchester City
Meer over Manchester City
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.