Poolse held Szczesny heeft boodschap voor Mbappé

Reacties

Na de zenuwslopende ontknoping wacht voor Polen in de achtste finale weer een duel met een grootmacht. Doelman Wojciech Szczesny weet het antwoord op de grootste troef van Frankrijk.

Poolse held Szczesny heeft boodschap voor Mbappé
© Pro Shots
Frankrijk
Frankrijk
3 - 1
Polen
Polen

Szczesny was de gevierde man na de verloren wedstrijd tegen Argentinië. Niet alleen stopte hij een strafschop van Lionel Messi, maar hij hield ook de schade beperkt zodat Polen met de hakken over de sloot de groepsfase overleefde. Een confrontatie met Frankrijk op zondagmiddag is het resultaat van zijn heldendaden.

'Ze zijn de grote favoriet, ze hebben een van de beste teams ter wereld', kent Szczesny de plaats van Polen voor het duel van zondag. Kylian Mbappé is een van de grootste krachten van Frankrijk. De Poolse goalie van Juventus weet wie de sleutel heeft om deze Franse troef te stoppen. 'Dat ben ik', zei hij met lach.

Spits Robert Lewandowski weet ook dat Frankrijk zondag als favoriet start. 'We moeten echt beter voor de dag komen, willen we Frankrijk in de problemen kunnen brengen. Zeker aanvallend moeten we meer bieden. Ze hebben een uitstekend team, maar we hebben ook van hun wedstrijd tegen Tunesië gezien dat alles mogelijk is.'

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Meer Polen
Meer over Polen
Meer Frankrijk
Meer over Frankrijk
Meer W. Szczęsny
Meer over W. Szczęsny
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.