Podolski (34) op zoek naar nieuwe club voor laatste kunststukje

Reacties

Het Japanse avontuur van Lukas Podolski is voorbij. Vissel Kobe maakt bekend dat het eind januari aflopende contract van de ervaren aanvaller niet wordt verlengd.

Podolski (34) op zoek naar nieuwe club voor laatste kunststukje
© Pro Shots

De 34-jarige Podolski was sinds de zomer van 2017 actief bij Vissel Kobe, dat de 130-voudig Duits international destijds overnam van Galatasaray. Volgens Turkse media is Podolski nu in gesprek met Antalyaspor over een terugkeer naar de Süper Lig. Ook een hernieuwde samenwerking met 1. FC Köln, waar Podolski zijn loopbaan begon en na zijn tijd bij Bayern München nog eens terugkeerde, zou een mogelijkheid kunnen zijn.

Podolski speelde zestig wedstrijden voor Vissel Kobe, waarvan dertien in het afgelopen seizoen. In dit voetbaljaar ontbrak hij vanwege blessureleed al regelmatig in de wedstrijdselectie. Ondanks het feit dat het lichaam begint tegen te sputteren, lijkt Podolski dus nog niet van plan om te stoppen.

Op de website van Vissel Kobe bedankt de aanvaller de supporters voor hun steun. 'De liefde die ik hier heb gevoeld, zal ik mijn leven lang niet meer vergeten', zegt Podolski, die Japan al verlaten heeft. 'Het doet me pijn dat ik niet persoonlijk afscheid kan komen nemen.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Ł. Podolski
Meer over Ł. Podolski
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.