Pochettino is er klaar mee en wil nog drie versterkingen bij Spurs

Reacties

Tottenham Hotspur-manager Mauricio Pochettino nam na het zeer teleurstellende 1-1 gelijkspel tegen Burnley geen blad voor de mond. Hij eist nieuwe spelers van de clubleiding.

Pochettino is er klaar mee en wil nog drie versterkingen bij Spurs

Pochettino zag zijn ploeg in een week tijd twee keer punten verspelen. Eerst werd er kansloos verloren van Chelsea en nu bleek Spurs ook niet in staat om Burnley kapot te spelen. De reden? Volgens de Argentijnse manager simpelweg een gebrek aan kwaliteit.

'We werken hard aan het versterken van de selectie. Er zijn veel geruchten in de media en sommige kloppen. Ik weet zeker dat we nog minimaal drie spelers gaan halen in de komende dagen. We zullen zien wat er precies gaat gebeuren, want er zullen ook nog spelers vertrekken', zei Pochettino na de remise.

De trainer beseft dat het beter moet als Spurs dit seizoen een rol van betekenis wil spelen in de Premier League. 'Ik voel me slecht, vooral door de manier waarop het tegendoelpunt tot stand kwam. Wij misten zelf kansen op een tweede treffer en betalen daarvoor de rekening. Tegen Chelsea ging het op dezelfde manier mis.'

Toch blijft Pochettino, die na drie duels negende staat met Tottenham (vier punten), positief. 'Dit is pas het begin van het seizoen. Dit kan beter nu gebeuren dan laat in het seizoen. We krijgen te makkelijk doelpunten tegen, daar moeten we aan werken en dat zullen we ook doen nadat de interlandperiode is afgelopen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.