PlayStation-voetbal in Qatar, Kazim ontmoet jonge kopie

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

PlayStation-voetbal in Qatar, Kazim ontmoet jonge kopie

'Ze spelen een soort PlayStation, maar met echte mensjes.'
• PSV had Memphis Depay in de zomer van 2014 al van de hand kunnen doen, want Al-Arabi meldde zich voor de aanvaller. 'Dat hebben we niet gedaan uiteraard', aldus technisch manager Marcel Brands. 'Hun idee is om een speler ergens te plaatsen en rendement te halen. Ze maken het aantrekkelijk door een geweldig salaris te bieden.' (NRC)

'Het transferbedrag is erg hoog. Misschien wel te hoog.'
• Lazio en RC Genk hebben een akkoord bereikt over de transfer van Sergej Milinkovic-Savic, die voor liefst negen miljoen euro de overstap maakt naar de Serie A. Veel geld vindt de 21-jarige Serviër zelf ook. (Het Laatste Nieuws)

• Je hebt fans en je hebt fans. Colin Kazim-Richards plaatste op zijn Instagram-account een foto van een jongetje dat hem imiteert. We hopen overigens dat het niet om echte tatoeages gaat...

Met one of my biggest fans today!! @cheeringlikeaking respect to you!! Means a lot!!! #Humbled

Een foto die is geplaatst door Colin Kazim-Richards (@manlikecolinkazimrichards) op

'Dit is waarschijnlijk de slechtste beslissing sinds ik hier werk.'
• Francisco Jémez Martín, beter bekend als Paco, is not amused. De trainer van Rayo Vallecano heeft dit seizoen de beschikking over Zhang Chengdong, maar zit totaal niet op de Chinese spits te wachten. 'Het gaat er niet om of het een goede of slechte speler is, maar het gaat erom dat een sponsor mij een speler in de maag splitst.' (Cadena SER)

• Atlético Madrid maakte afgelopen seizoen meer dan de helft van zijn doelpunten uit standaardsituaties. Ook in de voorbereiding is het weer raak. Ondanks de aanwezigheid van enkele sterke koppers schoot Koke een hoekschop direct binnen.

'Ik heb een beetje mijn eigen taaltje ontwikkeld. Mijn Deense teamgenoten kunnen daar wel om lachen.'
• Al sinds 2002 speelt Lasse Schöne in Nederland en de 29-jarige middenvelder uit Denemarken voelt zich aardig thuis. De Nederlandse taal heeft de Ajacied ook uitstekend onder de knie. 'Mijn Nederlands is inmiddels meer ontwikkeld dan mijn moedertaal. Ik heb zelfs wel eens dat ik Nederlandse woorden ver-Deens. Dan spreek ik een Nederlands woord in het Deens uit.' (Ajax-website)

'Ondanks zijn liefde voor Chelsea, zal hij ons absoluut niets cadeau doen.'
• Na elf jaar nam Petr Cech deze transferperiode afscheid van Chelsea, dat hij inruilde voor Arsenal. Zondag tijdens de strijd om het Community Shield debuteert de 33-jarige doelman tegen zijn oude club, maar die hoeft geen cadeautjes te verwachten denkt oud-ploeggenoot Branislav Ivanovic. De Chelsea-verdediger doet ook een oproep aan de fans. 'Ik hoop dat hij het respect krijgt dat hij verdient.' (ESPN)

'Ik gun het hem, want hij is Feyenoordfan, maar je wordt niet beter van hem.'
• Jan Everse ziet het niet zo zitten in Michiel Kramer. Feyenoord heeft de onderhandelingen met ADO Den Haag geopend over de 26-jarige spits, die afgelopen seizoen zeventien keer scoorde in de Eredvisie. Maar dat zegt niets volgens de trainer van FC Dordrecht en ex-speler van de Rotterdammers. 'Mitchell Te Vrede maakt er ook vijftien bij ADO.' (RTV Rijnmond)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.