Pikante transfer Lens naar Besiktas afgerond

Reacties

Besiktas heeft Jeremain Lens gepresenteerd als nieuwe aanwinst. De 29-jarige aanvaller komt over van Sunderland. De Turkse kampioen, waar ook Ryan Babel speelt, heeft nog geen mededelingen gedaan over de contractduur.

Pikante transfer Lens naar Besiktas afgerond

Lens heeft zijn gewenste transfer gekregen. De Oranje-international speelde het voorbije seizoen op huurbasis voor Fenerbahçe, de rivaal van Besiktas. De Turkse topclub nam hem vorige zomer op huurbasis over van Sunderland. The Black Cats degradeerden vervolgens uit de Premier League, waardoor Lens bij terugkeer in Engeland op het tweede niveau actief was.

Voor Lens is Besiktas de vierde buitenlandse club. In 2013 verruilde hij PSV voor Dinamo Kiev. Twee jaar later volgde de stap naar Sunderland en nu keert hij dus terug in de voor hem bekende Turkse competitie. De 34-voudig international was vorig seizoen in de Süper Lig na 26 optredens goed voor vier goals en twaalf assists.

Besiktas

Lens is zeker niet de eerste aanwinst voor Besiktas deze zomer. Na het winnen van de landstitel pakte de club flink door en presenteerde het met name routiniers. Pepe (34) kwam transfervrij over van Real Madrid, terwijl Álvaro Negredo (31) Valencia verliet voor Besiktas. De 28-jarige Turk Caner Erkin werd overgenomen van Internazionale.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.