Pikante ontmoeting Van Gaal en Mourinho op Anfield

Reacties

Louis van Gaal en José Mourinho zijn nog altijd geen vrienden. Zaterdagmiddag, voor het duel van het Manchester United van de Portugees met Liverpool, spraken de twee kort met elkaar.

Pikante ontmoeting Van Gaal en Mourinho op Anfield

In 2016 werd Van Gaal als manager op straat gezet bij de Engelse grootmacht, vlak nadat hij met de club de FA Cup won. Vervolgens werd razendsnel Mourinho als opvolger gepresenteerd. Dit was extra pijnlijk aangezien hij bij Barcelona als assistent onder de Nederlandse trainer werkte.

Van Gaal werd voor de clash tussen beide Engelse grootmachten door Mourinho uitgenodigd om na de wedstrijd nog even langs te komen. 'Vreemd hé. José is in principe ook een heel sympathieke man. Dat was hij al toen hij assistent was en ook als tegenstander. Hij laat zich alleen nog weleens gaan tegenover de media', vertelt hij aan Ziggo Sport.

De twee onderhielden altijd een goede band, maar Mourinho bracht Van Gaal nooit op de hoogte dat hij was benaderd om manager van United te worden terwijl Van Gaal op dat moment nog aan het roer stond. Dit zit de 66-jarige oud-trainer duidelijk nog dwars. 'De manier waarop zijn overgang naar Manchester vermoedelijk is gegaan waardoor ik de zak kreeg, was zeker niet chique.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.