Pijnlijke vergissing van Duitse journalist bij interview met Leverkusen-ster

Reacties

Een Duitse journalist van DAZN ging zondag na de zege van Bayer Leverkusen op SC Freiburg pijnlijk in de fout tijdens een interview met Bayer Leverkusen-ster Florian Wirtz.

Pijnlijke vergissing van Duitse journalist bij interview met Leverkusen-ster
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Wirtz stond na de 2-3 zege van Leverkusen in het Europa Park Stadion voor de microfoon van DAZN en tegen het einde van het interview keek hij samen met de verslaggever naar beelden van zichzelf met een tweetal personen op de tribune in Freiburg.

'Je had gasten vandaag? Zijn dat je grootouders?' vroeg de journalist. 'Nee, dat zijn mijn ouders', vertelde Wirtz al lachend. 'Oh mijn god, het spijt me', antwoordde de verslaggever. 'Ze zien er in ieder geval jong uit', vervolgde de enigszins verwarde journalist. 'Ja...', sloot Wirtz af, waarna de twee elkaar een hand gaven.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De Duits international zal er vast niet echt mee zitten: Wirtz scoorde voor Leverkusen en is met zijn club hard op weg naar de eerste Duitse titel in de clubhistorie. Met acht duels te gaan is het gat met Bayern München tien punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.