Pijnlijk: Lampard slachtoffert duurste keeper ter wereld in cruciaal duel

Reacties

Frank Lampard heeft bij Chelsea een wel heel pijnlijke wissel doorgevoerd. Juist op de cruciale laatste speeldag moet doelman Kepa Arrizabalaga genoegen nemen met een plek op de bank.

Pijnlijk: Lampard slachtoffert duurste keeper ter wereld in cruciaal duel
© Pro Shots
Chelsea
Chelsea
2 - 0
Wolverhampton Wanderers
Wolverhampton Wanderers

In het thuisduel met Wolverhampton Wanderers heeft Chelsea genoeg aan een punt om een Champions League-ticket in de wacht te slepen. En daarbij vertrouwt Lampard meer op de 38-jarige Willy Caballero.

En dat is pijnlijk voor de 25-jarige Spanjaard, die in de zomer van 2018 voor liefst tachtig miljoen euro overkwam van Athletic de Bilbao. Daarmee is Kepa nog altijd de duurste keeper ter wereld.

Dat Lampard Kepa, die in februari ook al vier competitieduels op de bank zat, niet heel hoog heeft zitten is in Londen een publiek geheim en tegelijkertijd ook de reden voor een aanhoudende geruchtenstroom over nieuwe keepers. Andre Onana is een van de namen die veelvuldig genoemd wordt.

Vorig seizoen waren Kepa en Caballero ook al betrokken bij een rel bij Chelsea. Toenmalig coach Maurizio Sarri wilde Kepa voorafgaand aan de strafschoppenserie in de strijd om de League Cup wisselen. De Spanjaard weigerde terwijl zou dertien jaar oudere collega al klaarstond. Chelsea verloor die finale van Manchester City. Kepa ligt nog tot medio 2025 vast bij de Londenaren.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Meer Kepa
Meer over Kepa
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.