Piers Morgan blijft bij standpunt: 'Ronaldo beste ooit, Messi derde of vierde'

Reacties
Piers Morgan blijft bij standpunt: 'Ronaldo beste ooit, Messi derde of vierde'
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Ook na het wereldwijd geprezen optreden van Lionel Messi tegen Kroatië, blijft journalist Piers Morgan erbij. Voor hem is er geen betere voetballer die deze aarde ooit gekend heeft dan Cristiano Ronaldo.

Argentinië
Argentinië
3 - 0
Kroatië
Kroatië

Kort na de weergaloze actie van Messi, waarmee hij Julian Alvarez in staat stelde de 3-0 voor Argentinië te maken in de halve finale op het WK, werd Morgan op Twitter gevraagd hoe hij nu over de beste voetballers ooit denkt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik denk dat Cristiano Ronaldo de beste ooit is, Maradona tweede, Messi derde (of vierde, achter Ronaldo Nazário)', luidde de korte, maar krachtige reactie van Morgan.

Onlangs gaf Ronaldo een uitgebreid interview bij Morgan. Ronaldo haalde flink uit naar zijn werkgever Manchester United om niet veel later met de club te breken. Het is nog onduidelijk waar de 37-jarige Portugees zijn carrière vervolgt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.