Petitie gestart om laatste struikelblok ADO-deal weg te nemen

Reacties

Supportersverenigingen van ADO Den Haag hebben gezamenlijk een petitie gestart om de gemeente Den Haag over te halen het Cars Jeans Stadion te verkopen aan de club. Dit is een cruciaal punt in de broodnodige overname van ADO Den Haag.

Petitie gestart om laatste struikelblok ADO-deal weg te nemen
© Pro Shots

ADO Den Haag is na een maandenlange soap bijna verkocht aan de Groep Lentze/Jol, maar met de verkoop van het stadion aan de club moet nog een laatste horde genomen worden. De overnamekandidaten willen investeren in de sportieve en financiële toekomst van de club en niet simpelweg geld overmaken naar de gemeente.

De Groep Lentze/Jol rekende voor dat het met alle bijkomende kosten zo'n miljoen euro per jaar neer moest tellen voor het gebruik van het Cars Jeans Stadion en dus is het veel aantrekkelijker als ADO Den Haag het stadion zelf in bezit heeft.

'Het voortbestaan van Haagse voetbalhistorie hangt aan een heel dun zijden draadje', valt te lezen in de petitie die is opgesteld door supporters die ADO Den Haag een warm hart toedragen.' Een overnamedeal is nodig in Zuid-Holland, anders gaat ADO Den Haag failliet. Bekijk hier de petitie.

Eerder stelden we Jeroen Lentze, de man achter de overname van ADO Den Haag, al voor.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.