Persconferentie in Doha kent opvallend einde voor Van Gaal

Reacties

Louis van Gaal blijkt populair bij de internationale media. Na de persconferentie van zondagmiddag grepen diverse journalisten hun kans om op de foto te gaan met de bondscoach van het Nederlands elftal.

Persconferentie in Doha kent opvallend einde voor Van Gaal
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Van Gaal blikte in Doha samen met Virgil van Dijk vooruit op de eerste WK-wedstrijd tegen Senegal van maandagavond. Ze stonden de pers ongeveer 25 minuten te woord en kregen meerdere vragen van buitenlandse journalisten.

Aan het eind van de persconferentie zei Van Dijk tegen Van Gaal: 'We kunnen gaan.' De bondscoach wees naar een journalist uit het publiek en antwoordde: 'Hij wil nog op de foto'. Maar die persoon bleek zeker niet de enige te zijn.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.