Peperdure Dembélé moet nu al vier maanden missen bij Barça

Reacties

Ousmane Dembélé kan drieeneënhalf tot vier maanden niet uitkomen voor Barcelona. De club heeft dat zojuist bekendgemaakt. De Franse aankoop van liefst 105 miljoen euro liep in het competitieduel van zaterdag met Getafe een zware hamstringblessure op en ontkomt niet aan een operatie.

Peperdure Dembélé moet nu al vier maanden missen bij Barça

Dembélé, een van de hoofdrolspelers in de voorbije zomerse transferperiode, viel zaterdag al na 29 minuten uit. Direct werd gevreesd voor een zware blessure en een dag later kwam Barcelona met een bevestiging van het doemscenario. Door een scheur in de hamstring moet de Franse aanvaller minimaal drieënhalve maand toekijken.

De blessure is een zware streep door de rekening voor Barcelona, dat Neymar naar Paris Saint-Germain zag vertrekken tijdens de voorbije transferperiode. Na een ware soap werd Dembélé losgeweekt bij Borussia Dortmund als vervanger.

Omdat Barcelona na een andere soap er niet in slaagde Philippe Coutinho naar Camp Nou te halen, zit de club van coach Ernesto Valverde nu met een probleem met het oog op de voorhoede.

Barcelona meldt tevens dat Dembélé al deze week in Finland geopereerd zal worden. Sinds zijn veelbesproken komst de aanvaller tot vier optredens, waarin hij nog niet scoorde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.