Penaltydrama Hernández maakt totale offday Hull compleet

Reacties

Hull City is op pijnlijke wijze uit het toernooi om de FA Cup geknikkerd door Fulham. De Londense Championship-club won in eigen huis met liefst 4-1.

Penaltydrama Hernández maakt totale offday Hull compleet

De laatste minuten van het duel waren illustrerend voor de offday van Hull City. Na een overtreding van Tomas Kalas (ex-Vitesse) kregen The Tigers een strafschop, maar de slappe inzet van Abel Hernández (foto) werd gekeerd door Marcus Bettinelli, maar omdat de doelman vervolgens de penaltynemer weer naar de grond werkte om een treffer uit de rebound te voorkomen ging de bal wederom op de stip. Hernández bleek niet geleerd te hebben van zijn eerdere misser, want weer stopte Bettinelli de penalty.

Op dat moment stond het overigens al 4-1 voor Fulham. Een rake volley van Sone Aluko werd nog weggepoetst door Hull toen Evandro 1-1 maakte, maar door treffers van Chris Martin, Ryan Sessegnon en Stefan Johansen liep Fulham uit naar een comfortabele voorsprong en bereikte het de vijfde ronde van het FA Cup-toernooi.

Milwall - Watford 1-0
Hull City was zondag niet de enige club uit de Premier League voor wie de strijd om de FA Cup eindigde. Ook Watford is uitgebekerd. Millwall, tegenwoordig actief op het derde niveau van Engeland, verraste Watford door met 1-0 te winnen. Het enige doelpunt kwam op naam van Steve Morison, die vlak voor tijd het verschil maakte. Daryl Janmaat kon als invaller het verschil ook niet maken bij Watford.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.