Pechvogel Letschert begint HSV-carrière met fysieke domper

Reacties

Timo Letschert moet zijn debuut voor Hamburger SV nog een poosje uitstellen. De Nederlandse nieuwkomer heeft een knieblessure opgelopen en is voorlopig niet inzetbaar, zo laat zijn werkgever weten.

Pechvogel Letschert begint HSV-carrière met fysieke domper

Letschert werd vorig seizoen door FC Utrecht gehuurd van Sassuolo, dat hem twee weken geleden definitief naar HSV liet vertrekken. Zijn tijd in Italië werd al gekenmerkt door blessureleed. In zijn eerste jaar liep de centrumverdediger een forse schouderblessure op, waarna hij in oktober 2017 een kruisband afscheurde. Nu is dus ook zijn periode in Duitsland begonnen met fysiek ongemak.

HSV maakt bekend dat Letschert in de laatste training voorafgaand aan het uitduel met 1. FC Nürnberg van maandag (0-4 winst) een scheurtje in de buitenband van zijn knie heeft opgelopend. Lichtpuntje lijkt het feit dat er geen operatie nodig is. 'Dit is altijd vervelend', aldus trainer Dieter Hecking. 'Timo had grote plannen en wilde graag aan de slag, maar is nu teruggeworpen. We moeten zien hoe lang dit gaat duren.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.