Pechvogel Coman met de schrik vrij: 'Kingsley heeft geluk gehad'

Reacties

Bayern München en Kingsley Coman kunnen opgelucht ademhalen. De Franse vleugelspits leek woensdagavond opnieuw een zware knieblessure op te lopen tijdens het Champions League-duel met Tottenham Hotspur, maar kan in januari weer aansluiten.

Pechvogel Coman met de schrik vrij: 'Kingsley heeft geluk gehad'
© Pro Shots

Dat meldt Bayern donderdagavond via de eigen website. 'Natuurlijk zijn we allemaal heel erg geschrokken, maar Kingsley heeft veel geluk gehad', zegt clubarts Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt. 'De onderzoeken hebben uitgewezen dat hij slechts drie wedstrijden moet missen en de voorbereiding op de tweede seizoenshelft in Doha kan meemaken.'

En dus lacht het lot Coman eens een keer toe. De 23-jarige vleugelaanvaller stond in 2018 lang aan de kant door een zware knieblessure en liet zich al eens ontvallen bij een nieuwe kwetsuur van dergelijke aard te zullen stoppen als prof, al ontkrachtte hij die woorden later weer. Dat rampscenario doemde woensdagavond op toen hij in de eerste helft zijn knie verdraaide.

Maar het loopt dus met een sisser af. Volgens Bayern zal Coman alleen de drie laatste competitieduels voor de winterstop met Werder Bremen, SC Freiburg en VfL Wolfsburg missen en kan begin januari weer aansluiten. De Franse international bedankt op Instagram zelf iedereen die hem een hart onder de riem stak, nadat hij woensdag geblesseerd was uitgevallen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.