Noodlot slaat opnieuw toe voor Bayern-pechvogel Coman

Reacties

Kingsley Coman staat naar alle waarschijnlijkheid weer lang buitenspel. De aanvaller van Bayern München, in zijn loopbaan al veelvuldig geplaagd door blessureleed, liep woensdag op akelige wijze een kniekwetsuur op. Coman heeft een scheurtje in het kapsel van zijn linkerknie opgelopen.

Noodlot slaat opnieuw toe voor Bayern-pechvogel Coman
© Pro Shots

Coman (23) opende in de Champions League-ontmoeting met Tottenham Hotspur de score, maar viel even later geblesseerd uit. Met geen tegenstander in de buurt kwam de aanvaller helemaal verkeerd neer en leek hij zijn linkerknie te overrekken. Coman moest zich laten vervangen door Thomas Müller en blijkt zijn knie flink beschadigd te hebben. Bayern meldt in een statement dat de Fransman een brace moet gaan dragen, maar zegt niets over de geschatte revalidatieperiode.

De knieblessure is een volgende domper voor Coman, die al zo veel last heeft gehad van blessureleed. In 2018 miste hij bijvoorbeeld 31 officiële wedstrijden vanwege twee verschillende enkelblessures. Na dat kalenderjaar suggereerde hij dat hij bij een volgende zware blessure weleens een punt achter zijn loopbaan zou kunnen gaan zetten.

'Het was een heel moeilijk jaar voor mij', zei Coman tegen TF1. 'Toen ik weer geblesseerd raakte, was dat het einde van de wereld voor me. Ik hoop dat ik dit nooit meer hoef mee te maken, genoeg is genoeg. Ik zal een derde operatie niet accepeteren. Ik zal dan een ander leven gaan leiden, in de anonimiteit.' Later zwakte hij zijn uitspraken in BILD wat af, door te zeggen dat hij nog helemaal niet had nagedacht over de toekomst.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.