PEC-reserve vergeet zijn shirt en ziet invalbeurt in rook opgaan

Reacties

Younes Taha is bezig aan een sterk eerste jaar bij PEC Zwolle en zou maandagavond alweer zijn 26ste wedstrijd van dit seizoen gaan spelen. Dick Schreuder zette daar op het laatste moment echter toch een streep door, nadat hij had gezien dat Taha duidelijk niet op een invalbeurt was voorbereid.

PEC-reserve vergeet zijn shirt en ziet invalbeurt in rook opgaan
© Screenshot ESPN
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De twintigjarige Taha, dit seizoen al goed voor elf doelpunten voor KKD-koploper PEC Zwolle, begon tegen De Graafschap op de bank. Schreuder wilde hem in de tweede helft binnen de lijnen brengen, maar na zijn warming-up zag Taha dat hij zijn shirtje was vergeten. De jongeling rende snel naar de kleedkamer om deze op te halen en dacht vervolgens alsnog in de ploeg te kunnen komen.

Schreuder dacht daar echter anders over. De coach baalde van de slordigheid van Taha en wees zijn talent, toen deze zich hoopvol aan de zijlijn meldde, terug naar de bank.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.