Passie bij aangever Wijnaldum, speciaal shirt Ramos

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Passie bij aangever Wijnaldum, speciaal shirt Ramos

Sergio Ramos speelde zaterdag zijn vijfhonderdste wedstrijd in het maagdelijk wit van Real Madrid. Ter ere daarvan kreeg de 30-jarige aanvoerder maandag uit handen van voorzitter Florentino Perez een speciaal shirt uitgereikt.

• Hoe noemde Alan Smith de koploper van de Premier League? De commentator verslikte zich zondag in zijn woorden bij de analyse op Sky Sports van het duel tussen Burnley en Chelsea, maar was de enige aanwezige die dat niet doorhad...

'Virgil van Dijk had kunnen overstappen van Celtic naar Liverpool. Toen ik trainer van Liverpool was, heb ik gevraagd om Van Dijk toen hij bij FC Groningen en Celtic speelde. Maar er werd mij gezegd dat hij niets voor ons was.'
Brendan Rodgers, momenteel trainer van Celtic, onthult tegenover The Evening Times dat hij Van Dijk graag naar Liverpool had willen halen. De 25-jarige verdediger, nu actief voor Southampton, wordt in verband gebracht met verschillende Engelse grootmachten, waaronder Liverpool.

Als voetballer is het niet altijd even makkelijk om onherkenbaar over straat te gaan. Alvaro Morata heeft daar een even aardige als hilarische oplossing voor gevonden…

• Georginio Wijnaldum was afgelopen zaterdag in een Premier League-topper een keer niet belangrijk als doelpuntenmaker voor Liverpool, maar dit maal als aangever. Na zijn uitstekende dieptepass maakte Sadio Mané tot grote opluchting van de middenvelder de 1-0 tegen Tottenham Hotspur. De passie spat er vanaf.

Peter Crouch heeft de lachers op zijn hand gekregen op Twitter. De spits van Stoke City reageert op een foto waarop voormalig basketballer Shaquille O'Neal poseert met een wassenbeeld van de langste man die ooit heeft geleefd. Crouch, zelf 2,01 meter lang, ziet wel wat gelijkenissen.

'Manchester City heeft met Gabriel Jesus een geweldige speler in huis. In de toekomst misschien wel de beste speler ter wereld. Op dit moment is het Messi en straks mogelijk Neymar. Maar Gabriel heeft alles in huis om de beste te worden.'
• Ronaldinho is in gesprek met The Mirror vol lof over Manchester City-talent Gabriel Jesus (19), die in zijn laatste twee wedstrijden drie keer scoorde en Sergio Agüero op de reservebank houdt.

• Misschien stem je niet zo snel af op een duel in de Serie B, maar de derby tussen Ternana Calcio en Perugia was zondag het kijken waard. En dan eigenlijk vooral vanwege het wonderschone doelpunt van Francesco Nicastro een kwartier voor tijd. De aanvaller van Perugia schoot een strakke voorzet met zijn hak binnen.

'Het is echt schandalig dat er voor zo'n belangrijke wedstrijd een dergelijk vals bericht de wereld in wordt gestuurd. We eisen een verontschuldiging en willen weten wie zulke dingen verzint.'
Rudi Völler, technisch directeur bij Bayer Leverkusen, haalt uit naar het Duitse Sky. Dat medium meldde zaterdag vlak voor het duel van Bayer met Eintracht Frankfurt dat trainer Roger Schmidt op straat is gezet. De spelers raakten niet van slag, want Leverkusen won met 3-0.

• Bondscoach Danny Blind is vandaag druk bezig met het sturen van verjaardagswensen. Liefst vier internationals zijn vandaag een jaartje ouder geworden. Kevin Strootman (27), Eljero Elia (30) en Memphis Depay (23) mogen weer wat kaarsjes uitblazen. Ook achttienvoudig international Hedwiges Maduro (32), die niet meer in beeld is voor Oranje, krijgt vanaf vandaag een extra sperzieboon op zijn bord.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.