Paspoortsoap krijgt staartje: Carrasco zegt sorry voor gebroken neus

Reacties

Hij kon deze week al niet in actie kon komen voor België door problemen met zijn paspoort, nu is Yannick Carrasco weer in het nieuws om een opmerkelijke reden. De 25-jarige vleugelspeler heeft een ploeggenoot een gebroken neus bezorgd tijdens een training bij zijn Chinese werkgever Dalian Yifang.

Paspoortsoap krijgt staartje: Carrasco zegt sorry voor gebroken neus

Het incident dateert al van augustus, maar wordt pas nu bekend. Dalian Yifang heeft een filmpje gepubliceerd waarin Carrasco zijn excuses aanbiedt. 'Na een duel hadden we een kleine woordenwisseling, die leidde tot een blessure aan de neus van Jing Pengxiang', zegt de voormalig speler van AS Monaco en Atlético Madrid. De 28-jarige Chinees moest naar het ziekenhuis.

Carrasco heeft spijt van het incident en meldt dat hij zijn ploeggenoot, die sinds augustus niet meer in actie kwam, tienduizend euro heeft aangeboden als geste. 'Jin Pengxiang is een goeie voetballer en een heel goed persoon. Ik wil me bij hem excuseren. In het voetbal en vooral bij trainingen kan dit gebeuren na een duel. Ik hoop dat Jin zo snel mogelijk hersteld zal zijn.'

Volgens Belgische media heeft het incident ervoor gezorgd dat Carrasco zijn paspoort kwijtraakte. Dat is nog niet officieel bevestigd, maar feit is wel dat Roberto Martínez de afgelopen dagen niet kon beschikken over de 34-voudig international. De bondscoach tastte in het duister over de oorzaak van diens afwezigheid. Zonder hem liep België de eindronde van de Nations League mis.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.