Paris Saint-Germain heeft eerste peperdure aanvaller binnen

Reacties

Luis Enrique heeft weer een optie erbij in de aanval van Paris Saint-Germain. Gonçalo Ramos wordt komend seizoen gehuurd van Benfica.

Paris Saint-Germain heeft eerste peperdure aanvaller binnen

In de deal is een optie tot koop opgenomen. PSG zou 65 miljoen euro (exclusief vijftien miljoen aan bonussen) moeten betalen om de 22-jarige Ramos volgende zomer definitief in te lijven.

De Parijzenaren zaten nog wel om aanvallende mogelijkheden verlegen nadat Lionel Messi naar Inter Miami vertrok en Kylian Mbappé uit de gratie raakte omdat hij zijn contract niet wil verlengen. Bovendien heeft Neymar volgens Franse media zijn vertrekwens kenbaar gemaakt bij de clubleiding.

Afgelopen seizoen was Ramos een van de belangrijke pionnen in het successeizoen van Benfica. Hij was goed voor 27 doelpunten en twaalf assists in 47 wedstrijden voor de ploeg van oud-PSV-trainer Roger Schmidt.

Ramos is vermoedelijk niet de laatste aanvallende versterking voor PSG deze zomer. De Parijzenaren zijn ook bezig met de komst van Ousmane Dembélé, terwijl ook de naam van Randal Kolo Muani valt in de Franse hoofdstad. Dat zal uiteraard ook afhangen van de toekomst van Mbappé.

Ramos werd maandagavond persoonlijk welkom geheten door Pauleta, de Portugese spits die van 2003 tot 2008 zeer succesvol was in Parijs.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.