'Aanvallende versterking voor PSG: Ramos en Dembélé in aantocht'

Reacties

Het ziet ernaar uit dat Paris Saint-Germain binnen afzienbare tijd twee nieuwe aanvallers toevoegt aan de selectie. Naast Ousmane Dembélé is ook Gonçalo Ramos onderweg.

'Aanvallende versterking voor PSG: Ramos en Dembélé in aantocht'

Barcelona-trainer Xavi bevestigde woensdag al dat Dembélé voor een transfer naar Parijs staat. Een dag later melden diverse buitenlandse media dat Ramos voor zo'n tachtig miljoen euro volgt. De 22-jarige spits moet overkomen van Benfica.

De transfer van laatsgenoemde kan weleens betekenen dat Benfica aan gaat kloppen bij Feyenoord. De naam van Santiago Giménez viel al meermaals bij de Portugese kampioen, die eerder al zaken deed met de Rotterdammers om Orkun Kökçü los te weken.

Ramos was in 64 competitiewedstrijden goed voor dertig treffers in het shirt van Benfica. In de Champions League heeft hij vier treffers in zeventien duels achter zijn naam staan. Bij PSG moet hij samen met Dembélé twee aanvallers van wereldformaat doen vergeten. Lionel Messi vertrok transfervrij naar Inter Miami, terwijl Kylian Mbappé persona non grata is omdat hij zijn in 2024 aflopende contract niet wenst te verlengen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.