'Code rood bij PSG: Neymar maakt vertrekwens kenbaar'

Reacties

Het blijft onrustig bij Paris Saint-Germain. Volgens l'Équipe heeft Neymar zijn zinnen gezet op een transfer. Die wens heeft de 31-jarige aanvaller inmiddels kenbaar gemaakt bij de clubleiding.

'Code rood bij PSG: Neymar maakt vertrekwens kenbaar'

PSG dreigt deze zomer zijn volledige voorhoede kwijt te raken. Lionel Messi liep uit zijn contract en vertrok naar Inter Miami, terwijl de club in de clinch ligt met Kylian Mbappé. De topscorer weigert zijn verbintenis te verlengen en dreigt de seizoensouverture van de Ligue 1 aan zich voorbij te moeten laten gaan. Tot overmaat van ramp lijkt ook Neymar genoeg te hebben gezien in het Parc des Princes.

l'Équipe weet dat Neymar na beraad met zijn gezin en zaakwaarnemer Pini Zahavi heeft besloten te vertrekken uit Parijs. Dat kan niet los worden gezien van zijn moeizame band met de supporters van PSG. Eerder dit jaar schreeuwde een afvaardiging van de achterban voor zijn huis nog om zijn vertrek. Neymar is van mening zijn dat PSG er te weinig aan doet om zijn spelers te beschermen.

Verbolgen
Neymar kwam zes jaar geleden voor een recordbedrag van 222 miljoen euro over van Barcelona. De aanvaller zou niets liever willen dan terugkeren naar Catalonië. Dat Neymar nog over een vierjarig megacontract bij PSG beschikt, lijkt een rentree op voorhand onmogelijk te maken. Eigenaar Nasser Al-Khelaïfi zou verbolgen zijn over de vertrekwens van Neymar.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.