'PSG gaat Ligue 1 beginnen zonder Mbappé'

Reacties

Het lijkt erop dat Kylian Mbappé voorlopig apart traint bij Paris Saint-Germain. De aanvaller zou niet in aanmerking komen voor speeltijd als de Franse landskampioen volgende week het seizoen aftrapt.

'PSG gaat Ligue 1 beginnen zonder Mbappé'
© Pro Shots

Dat is wat L'Équipe zondagavond naar buiten brengt. Mbappé doet al enige tijd niet mee aan de groepstraining bij zijn werkgever, donderdag kwam hij nog met een ludieke foto van zichzelf met een aardig goede groep ploeggenoten die allemaal ook buiten de selectie voor het trainingskamp in Japan waren gelaten. Voorlopig blijft dat zo: Mbappé lijkt zich niet te hoeven opmaken voor de openingswedstrijd van het seizoen tegen Lorient volgend weekend.

Het is allemaal onderdeel van het machtsspelletje tussen Mbappé, PSG en verschillende potentiële kopende partijen, waarvan Real Madrid momenteel de sterkste papieren lijkt te hebben. PSG wil Mbappé ofwel langer vastleggen ofwel nu verkopen zodat hij volgend jaar niet transfervrij vertrekt, terwijl Mbappé meer ziet in een vertrek volgende zomer. Zolang de sterspeler die visie niet bijstelt, zou Real niet geneigd zijn om nu al een bod uit te brengen.

Bekijk hier al onze video's
Meer K. Mbappé
Meer over K. Mbappé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.