Oxford United en Feyenoord-miskoop Kelly langer met elkaar door

Reacties

Liam Kelly blijft tot 1 augustus op huurbasis spelen voor Oxford United. De 24-jarige middenvelder van Feyenoord kan daardoor deelnemen aan de play-offs om promotie naar het Championship.

Oxford United en Feyenoord-miskoop Kelly langer met elkaar door
© Pro Shots

Aanvankelijk was Kelly tot 1 juli verhuurd aan de club uit de League One, maar vanwege het coronavirus lag de competitie maanden stil. De play-offs worden pas vanaf 3 juli gespeeld. Oxford United begint dan met een uitwedstrijd tegen Portsmouth, dat drie dagen later op bezoek komt in het Kassam Stadium. De winnaar van die dubbele confrontatie speelt tegen Fleetwood of Wycombe Wanderers voor een plek in het Championship.

Kelly was afgelopen zomer in het kielzog van Jaap Stam meegekomen naar Feyenoord. Eerder werkten beiden samen bij Reading, maar in De Kuip wist de kleine middenvelder de verwachtingen niet waar te maken. Kelly speelde slechts twee officiële wedstrijden in de hoofdmacht van de Rotterdammers en verkaste in januari op huurbasis naar Oxford United. Bij Feyenoord ligt de Ier nog vast tot medio 2022.

Spelersprofiel

L. Kelly


Geboortedatum:
22 november 1995
Leeftijd:
28
Geboorteplaats:
Basingstoke
Nationaliteit
Ierland
Lengte:
1,78 m
Gewicht:
74 kg
Huidige club:
Crawley Town
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer L. Kelly
Meer over L. Kelly
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.