Feyenoord-huurling Kelly bezorgt Newcastle extra werk

Reacties

Liam Kelly heeft een teken van leven gegeven. De Feyenoord-huurling stond aan de basis de tuchtiging van Newcastle United door Oxford United, die voor de Premier League-club zonder gevolgen bleef.

Feyenoord-huurling Kelly bezorgt Newcastle extra werk
© Pro Shots
Oxford United
Oxford United
nv
2 - 3
Newcastle United
Newcastle United

Newcastle United waande zich dinsdag in de replay lange tijd veilig en zeker van een plaats bij de laatste zestien van het FA Cup-toernooi. De door goals van Sean Longstaff en Joelington opgebouwde marge was geruststellend, zeker omdat Oxford United er maar niet in slaagde iets te doen aan de achterstand.

Zes minuten voor het einde moesten The Magpies zich toch wat zorgen gaan maken. Met een schitterende vrije trap bracht Kelly Oxford terug in de wedstrijd. De van Feyenoord gehuurde middenvelder was na bijna een uur binnen de lijnen gekomen bij The U's, waarvoor hij zaterdag zijn eerste minuten had gemaakt.

Diep in blessuretijd volgde Nathan Holland het goede voorbeeld van Kelly, waarmee een verlenging uit het vuur werd gesleept. In de 116de minuut viel alsnog het doek voor Oxford. Allan Saint-Maximin voorkwam een uitglijder voor Newcastle, dat in de volgende ronde naar West Bromwich Albion moet.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer L. Kelly
Meer over L. Kelly
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.