Oxford rekent op langer verblijf Feyenoord-huurling Kelly

Reacties

Liam Kelly keert voorlopig niet terug bij Feyenoord. Oxford United verwacht de huurperiode van de 24-jarige middenvelder te verlengen, in ieder geval voor de maand juli.

Oxford rekent op langer verblijf Feyenoord-huurling Kelly
© Pro Shots

Kelly verhuisde in januari van Rotterdam naar Oxford in de hoop weer meer aan spelen toe te komen. De middenvelder, die op voorspraak van Jaap Stam was aangetrokken, was in De Kuip op een zijspoor beland.

Mede door een blessure kwam Kelly ook bij de club uit de League One niet uit de verf. De coronabreak heeft de Ier gebruikt om zich klaar te stomen voor het laatste deel van het seizoen. Oxford wil hem daarom graag langer houden voor de play-offs om promotie, die begin juli worden gespeeld.

'We staan op het punt zijn verblijf te verlengen', zegt manager Karl Robinson in The Oxford Mail. 'Als je nu een foto van hem zou maken, dan zouden mensen zich afvragen wie het is. Hij is de Liam Kelly die we hebben gezien bij Reading. Ik zou hem dolgraag hier houden als hij blijft doen wat hij heeft gedaan. Hij is me daar een speler.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.