Kelly krijgt groen licht voor verhuizing naar De Kuip

Reacties

Feyenoord heeft Liam Kelly en trainer Jaap Stam herenigd. De 23-jarige Ier is overgenomen van Reading.

Kelly krijgt groen licht voor verhuizing naar De Kuip

Kelly is een oude bekende van Stam, die met de 23-jarige aanvallend ingestelde middenvelder heeft gewerkt in zijn tijd als manager van Reading. Die samenwerking was ook aanleiding voor de Ier om te opteren voor een verhuizing naar Rotterdam.

Kelly had zelf al een akkoord bereikt met Feyenoord over een contract, maar moest wachten tot de clubs tot een vergelijk waren gekomen. Vanwege zijn nog doorlopende verbintenis bij Reading moest er onderhandeld worden over de voormalig jeugdinternational van Ierland. Uiteindelijk heeft Reading hem transfervrij laten gaan.

Feyenoord had na het vertrek van Tonny Vilhena en Jordy Clasie behoefte aan versterking op het middenveld. Eerder haalde de club met Nick Marsman al een nieuwe reservekeeper, terwijl Luciano Narsingh de aanval kwam versterken. In tegenstelling tot Kelly hadden Marsman en Narsingh geen club.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer L. Kelly
Meer over L. Kelly
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.