Overbodige Alcácer wordt met open armen ontvangen in Spanje

Reacties

Villarreal heeft donderdag de transfer van Paco Alcácer bekendgemaakt. De 26-jarige spits komt over van Borussia Dortmund, waar hij na de komst van Erling Haaland was gezakt in de pikorde.

Overbodige Alcácer wordt met open armen ontvangen in Spanje
© Pro Shots

Met Alcácers overstap naar Villarreal is een bedrag van zo'n 25 miljoen euro gemoeid. De Spanjaard heeft een contract voor vijfenhalf jaar getekend en rugnummer 17 gekregen. Vrijdagochtend staat hij al op het trainingsveld voor zijn eerste sessie met zijn nieuwe teamgenoten.

Villarreal is Alcácers vierde club op de Spaanse velden. Hij begon zijn loopbaan in het shirt van Valencia en bleef daar zes seizoenen. Tussentijds verhuurde de club hem aan Getafe. Kort voor het sluiten van de transferperiode in de zomer van 2016 haalde Barcelona hem voor zo’n dertig miljoen euro naar Camp Nou Twee jaar later nam Borussia Dortmund de aanvaller over.

In Duitsland toonde Alcácer zich een absolute goaltjesdief met 26 doelpunten in 46 wedstrijden, vaak als invaller. Nadat Dortmund zich eerder deze maand versterkte met Haaland zag Alcácer zijn kans op speeltijd slinken. Met Villarreal doet hij vanaf vrijdag een gooi naar een eindklassering in de subtop van La Liga. El Submarino Amarillo staat momenteel op de achtste plaats. Het verschil met nummer vier Getafe bedraagt slechts vijf punten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Villarreal
Meer over Villarreal
Meer Borussia Dortmund
Meer over Borussia Dortmund
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Meer Paco Alcácer
Meer over Paco Alcácer
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.