Oud-spelers overladen Manchester United met lof: 'De vrieskou is verdwenen'

Reacties

Manchester United sleepte woensdagavond tegen alle verwachtingen in een ticket voor de kwartfinales van de Champions League uit het vuur na een late strafschop tegen Paris Saint-Germain (1-3). Analytici en oud-spelers van de Engelsen klappen hun handen stuk voor de dadendrang van United.

Oud-spelers overladen Manchester United met lof: 'De vrieskou is verdwenen'

Rio Ferdinand, die in 2008 de Champions League won met The Red Devils, ziet dat er weer een eenheid is bij United. 'Voorheen was er een vrieskou in de groep aanwezig die ik niet kon uitleggen. Maar het is helemaal gedraaid en Ole Gunnar Solskjaer en zijn staf hebben deze spelers echt veranderd', aldus Ferdinand bij BT Sport.

'Jongens die vreemden van elkaar leken zijn nu teamgenoten. Ik had er weinig vertrouwen in dat ze het voor elkaar zouden krijgen. Maar Ole heeft weer vertrouwen in dit team gebracht', sprak Ferdinand complimenteus. 'Mensen twijfelden aan Romelu Lukaku, maar hij heeft weer nieuw leven in zich. En met hem vele anderen.'

Ook oud-speler Owen Hargreaves was zeer onder de indruk van wat hij zag in Parijs. 'United blééf maar gaan. Ze waren effectief en zakelijk. Met al die blessures in het achterhoofd is dit een uitmuntend resultaat. Ole heeft echt die magic touch. Ik ben enorm trots op Ole en op al deze spelers. Ze hebben het echt verdiend', aldus Hargreaves.

Wayne Rooney keek vanuit de Verenigde Staten mee, waar hij onder contract staat bij DC United. Via Twitter betuigde de voormalig spits van United steun aan de ploeg die verrassend won in het Parc des Princes. 'Geweldige prestatie van de jongens. En wát een penalty van Marcus Rashford', schrijft Rooney.

Alan Shearer houdt het bij een korte, maar krachtige 'Wow' in zijn reactie op de wedstrijd. Hij voegt nog toe dat druk alleen voor banden is, maar niet voor Rashford. Dat de jonge aanvaller diep in blessuretijd de druk aankon en de 1-3 binnenschoot is volgens Shearer een applaus waard. Ook Andy Cole deelt mee in de vreugde. 'Wij zijn Manchester United… altijd blijven geloven!', tweet de oud-aanvaller.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.