Opstelling Feyenoord: Hartman mist halve finale, Slot beloont Minteh

Reacties

Feyenoord kan in de halve finale van het KNVB-bekertoernooi tegen FC Groningen geen beroep doen op Quilindschy Hartman. De linksback is ziek. Verder heeft Yankuba Minteh een basisplaats gekregen van trainer Arne Slot.

Opstelling Feyenoord: Hartman mist halve finale, Slot beloont Minteh
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
2 - 1
FC Groningen
FC Groningen

Minteh bezorgde Feyenoord zondag nog drie punten door als invaller twee keer te scoren tegen Almere City FC (0-2). Het levert de jonge Gambiaan vier dagen later een basisplaats op. Dat gaat ten koste van Luka Ivanusec. Igor Paixão speelt nu weer vanaf de linkerkant.

Op die flank krijgt de Braziliaan geen ondersteuning van de zieke Hartman, maar van Marcos López. Wel is Calvin Stengs terug in de basisopstelling, waardoor Ramiz Zerrouki weer op de bank begint. In de spits is Ayase Ueda de vervanger van de geschorste Santiago Giménez.

Alireza Jahanbakhsh ontbreekt in de wedstrijdselectie. Slot bevestigde bij ESPN dat de Iraanse vleugelspits deze week is uitgeschakeld door een liesblessure. Bij zijn afwezigheid maakt Jaden Slory (18) zijn debuut in de wedstrijdselectie. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Q. Hartman
Meer over Q. Hartman
Meer Minteh
Meer over Minteh
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.