Minteh via Newcastle terug naar Feyenoord

Reacties

Feyenoord gaat er alles aan doen om Yankuba Minteh voor nog een seizoen te huren. Daarover heeft de bekerwinnaar al gesprekken gevoerd met Newcastle United, de club bij wie de snelle buitenspeler onder contract staat. Minteh zelf ziet nog een jaar Feyenoord ook zitten.

Minteh via Newcastle terug naar Feyenoord
© Pro Shots

Wel is het de bedoeling dat Minteh zich komende zomer meldt bij The Magpies voor een trainingskamp in Azië. De Engelsen krijgen op die manier de kans hun speler van dichtbij te zien en mee te maken. Daarna is het de bedoeling dat Minteh terugkeert in De Kuip, om nog een jaar in de Eredivisie en de Champions League te spelen.

Newcastle United is zeer te spreken over de ontwikkeling van Minteh in Rotterdam. De Gambiaan veroverde snel een basisplaats en is dit seizoen tot nu toe goed voor tien doelpunten en assists. 'Het is een prima deal gebleken', zegt Feyenoords algemeen en technisch directeur Dennis te Kloese. 'We hebben goed contact met Newcastle en beide partijen zijn blij over hoe het is gegaan. Iedereen ziet nu dat het voor dat soort clubs een goede constructie kan zijn zulke spelers eerst een jaar te verhuren.'

Martijn Krabbendam sprak vorige maand met de Messi van Bakoteh

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.