Opstelling Feyenoord: Dessers keert terug, Geertruida op tijd hersteld

Reacties

Feyenoord-trainer Arne Slot valt voor de return tegen Slavia Praag terug op Cyriel Dessers in de punt van de aanval. Dat betekent dat Bryan Linssen op de bank begint.

Opstelling Feyenoord: Dessers keert terug, Geertruida op tijd hersteld
© Pro Shots
Slavia Praag
Slavia Praag
1 - 3
Feyenoord
Feyenoord

Slot koos vorige week in De Kuip (3-3) juist nog voor Linssen als aanvalsleider. De Limburger moet in het Sinobo Stadion zijn plaats weer afstaan aan Dessers, die in de heenwedstrijd als invaller een assist afleverde en ook zaterdag tegen Willem II aan de aftrap verscheen.

Geertruida en Til waren twijfelgevallen voor het duel met de Tsjechische topclub. Geertruida is fit genoeg bevonden en begint als rechtsback, Til heeft het niet gehaald en ontbreekt in de wedstrijdselectie. Door de rentree van Geertruida begint Marcus Pedersen op de bank. Jens Toornstra is de vervanger van Til.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Feyenoord en Slavia Praag treffen elkaar voor de vierde keer in een half jaar tijd. Beide teams ontlopen elkaar zó weinig dat het vanavond beslist zal worden op details. Wat moeten de Rotterdammers doen om de halve finale te bereiken? Je leest het op VI PRO.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.