Opsteker voor Koeman in aanloop naar cruciaal drieluik Barcelona

Reacties

Ronald Koeman heeft goed nieuws gekregen vanaf het blessurefront bij Barcelona. Sergio Agüero en Ousmane Dembélé hebben maandag weer meegetraind met de selectie na maanden van blessureleed. Het tweetal kan deze maand mogelijk nog in actie komen voor Barça.

Opsteker voor Koeman in aanloop naar cruciaal drieluik Barcelona
© Imago

Koeman heeft Agüero nog niet kunnen inzetten. De Argentijn kwam in de zomer transfervrij over van Manchester City, in de hoop samen te kunnen spelen met landgenoot Lionel Messi. Door het vertrek van de sterspeler naar Paris Saint-Germain ging dat plan niet door. Door een kuitblessure keek Agüero in zijn eerste maanden toe bij Barcelona.

Dembélé keerde met een hamstringblessure terug van het EK met Frankrijk. De vleugelspeler liep in het tweede groepsduel met Hongarije de kwetsuur op en moest geopereerd worden. Nu is de Fransman bijna klaar om zijn eerste minuten van het seizoen te maken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De terugkeer van beide spelers betekent goed nieuws voor Koeman, die eerder ook Ansu Fati weer tot zijn beschikking kreeg. Tot voor kort had de trainer van Barça voorin alleen de keuze tussen Memphis Depay, Philippe Coutinho en Luuk de Jong.

Koeman kreeg voor de interlandbreak het vertrouwen van het bestuur van Barça. De club wacht nu belangrijke wedstrijden, te beginnen zondag tegen Valencia. Daarna spelen de Catalanen in de Champions League tegen Dinamo Kiev en volgt El Clásico tegen Real Madrid.

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.