Opsteker voor Ajax: Mazraoui op tijd fit voor CL-kraker tegen Dortmund

Reacties

Ajax kan woensdag in het uitduel met Borussia Dortmund weer beschikken over Noussair Mazraoui. De rechtervleugelverdediger ontbrak zaterdag tegen Heracles Almelo nog vanwege ziekte.

Opsteker voor Ajax: Mazraoui op tijd fit voor CL-kraker tegen Dortmund
© Pro Shots
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
1 - 3
Ajax
Ajax

Devyne Rensch nam in Erve Asito de plek in van Mazraoui, die een sterk seizoen doormaakt en al goed was voor vier doelpunten en drie assists. Achter zijn naam stond nog een vraagteken voor de return tegen Borussia Dortmund in de Champions League, maar de Marokkaans international is gewoon meegereisd naar Duitsland.

Ook Zakaria Labyad keert terug in de 23-koppige wedstrijdselectie. De middenvelder was net als Mazraoui afwezig tegen Heracles. Maarten Stekelenburg en Sean Klaiber ontbreken al langere tijd door blessures, terwijl Andre Onana nog niet speelgerechtigd is na zijn schorsing.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Hoe verhoudt het huidige elftal van Erik ten Hag zich tot het succeselftal van de Champions League-campagne van seizoen 2018/19? In onderstaande speciale PRO-video leggen we beide teams met Ajax-watcher Freek Jansen onder de loep.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.