Oppassen in Bern: deze spelers staan vanavond op scherp bij Ajax

Reacties

Verschillende Ajacieden moeten donderdagavond in de uitwedstrijd tegen Young Boys op hun tellen passen met het oog op het mogelijk bereiken van de kwartfinale. Bij liefst vier spelers hangt een schorsing boven het hoofd.

Oppassen in Bern: deze spelers staan vanavond op scherp bij Ajax
© Pro Shots
BSC Young Boys
BSC Young Boys
0 - 2
Ajax
Ajax

Ajax heeft een uitstekende uitgangspositie afgedwongen voor de return in de achtste finale van de Europa League. De Amsterdammers verdedigen vanaf 21.00 uur op Zwitserse bodem een 3-0 voorsprong. Coach Erik ten Hag vroeg zijn ploeg wel waakzaam te zijn. Hij liet woensdag tijdens zijn persconferentie nog weten dat hij er overtuigd van is dat Young Boys een hoger niveau kan halen dan vorige week.

Bij Ajax staan zoals gezegd vier spelers op scherp. Het gaat om Daley Blind, David Neres, Perr Schuurs en Nicolás Tagliafico. Zij moeten de eerste wedstrijd in de kwartfinale van de Europa League missen als ze bij Young Boys-uit geel krijgen (en Ajax zich plaatst voor de volgende ronde). Ontlopen ze vanavond een kaart, dan beginnen ze net als de rest van de selectie met een schone lei vanaf de kwartfinale.

Mocht Ajax zich plaatsen voor de kwartfinale, dan zal met spanning worden uitgekeken naar de loting. Die begint vrijdag om 13.00 uur in Nyon.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.