Opnieuw flinke tegenvaller Barça: Eric García lang uitgeschakeld

Reacties

Barcelona liep zaterdag niet alleen tegen puntenverlies aan. Trainer Xavi zag Eric García geblesseerd uitvallen en moet de verdediger lang missen. Ook zal Gavi de volgende wedstrijd geschorst zijn.

Opnieuw flinke tegenvaller Barça: Eric García lang uitgeschakeld
© Pro Shots

Aan het begin van de tweede helft ging het mis voor Eric García, die afgelopen zomer transfervrij overkwam van Manchester City. De verdediger greep naar zijn hamstring en werd in de 54ste minuut gewisseld voor Clément Lenglet. Zondag maken de Catalanen bekend dat de veertienvoudig international van Spanje naar verwachting vijf weken uit de roulatie is.

Het is de volgende speler op de lijst met afwezigen, want Xavi kon zaterdag tijdens het bezoek aan Granada (1-1) ook al geen beroep doen op onder anderen Ronald Araújo, Martin Braithwaite, Ansu Fati, Frenkie de Jong, Pedri, Sergi Roberto, Ferran Torres en Moussa Wagué. Memphis Depay maakte na een blessure wel weer zijn rentree.

Tot overmaat van ramp werd Gavi zaterdag met twee gele kaarten van het veld gestuurd, waardoor hij geschorst is. Gerard Piqué leek in de slotfase aan een rode kaart te ontsnappen. Na afloop liet de verdediger op Twitter echter weten dat hij helemaal geen gele kaart had ontvangen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Meer Eric García
Meer over Eric García
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.