Opmerkelijke transfer Biglia: van AC Milan naar Turkse promovendus

Reacties

Lucas Biglia maakt een opvallende stap na zijn transfervrije vertrek bij AC Milan. De 34-jarige Argentijn tekent voor twee seizoenen bij Karagümrük, dat gepromoveerd is naar het hoogste niveau van Turkije. De middenvelder komt daar onder anderen Brahim Darri tegen.

Opmerkelijke transfer Biglia: van AC Milan naar Turkse promovendus
© Pro Shots

Biglia speelt al veertien jaar in Europa. In 2006 haalde Anderlecht hem bij Independiente vandaan. De Argentijn speelde meer dan driehonderd wedstrijden voor de Belgen en stapte in 2013 over naar Lazio. Weer vier jaar later verruilde hij de Romeinse club voor AC Milan.

In Milaan was Biglia lang niet altijd zeker van een basisplek en kreeg hij meer last van blessures. In drie seizoenen kwam de middenvelder tot zeventig officiële optredens, waarna zijn contract afliep en speler en club uit elkaar gingen.

Darri begint aan zijn tweede seizoen bij Karagümrük, waar hij onlangs mee promoveerde naar het hoogste niveau. De aanvaller kwam een jaar geleden transfervrij over van NEC en werd deze zomer door Turkse media in verband gebracht met een transfer naar Fenerbahçe. Dat lijkt niet meer te gebeuren.

Bekijk hier al onze video's
Meer Fatih Karagümrük
Meer over Fatih Karagümrük
Meer L. Biglia
Meer over L. Biglia
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.