Gattuso spreekt van dubbele nederlaag AC Milan door ruzie op de bank

Reacties

AC Milan-trainer Gennaro Gattuso baalde zondagavond niet alleen van de nederlaag in de derby tegen Internazionale, maar ook van een opvallend incident op de bank.

Gattuso spreekt van dubbele nederlaag AC Milan door ruzie op de bank

Franck Kessié en Lucas Biglia gingen bijna op de vuist nadat eerstgenoemde werd gewisseld. Onduidelijk is wat er zich precies afspeelde. Volgens het Italiaanse Sky was Kessié het niet eens met zijn vervanging en liet hij dat ook duidelijk blijken. Biglia wees de middenvelder erop dat hij met zijn gedrag weinig respect toonde voor het team en de trainer.

'Dit was onacceptabel. Ik ben de trainer en moet voor de discipline zorgen. De spelers weten heel goed hoeveel waarde ik daaraan hecht', sprak een aangeslagen Gattuso tegen Italiaanse media na de nederlaag van zijn ploeg. 'Je mag altijd mijn tactiek bekritiseren, maar zaken als discipline en hoe je met elkaar moet omgaan betekenen de wereld voor me. Zelf heb ik er mijn hele loopbaan aan te danken. Daarom is dit voor mij een dubbele nederlaag.'

Gattuso kondigt maatregelen aan. 'Ik zal dit niet accepteren. De spelers moeten respect voor elkaar hebben. De komende dagen kom ik hierop terug.'

Het opvallende incident:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer AC Milan
Meer over AC Milan
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.