Kazim doet opmerkelijke onthulling over voetballen onder Pirlo

Reacties

Colin Kazim-Richards, de ex-spits van onder meer Feyenoord, heeft een boekje open gedaan over een opmerkelijke gewoonte die vorig seizoen heerste in de kleedkamer van zijn vorige club Fatih Karagümrük.

Kazim doet opmerkelijke onthulling over voetballen onder Pirlo
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

Bij die club, spelend in Istanbul, was Andrea Pirlo vorig jaar de trainer, en ook in de selectie waren een paar Italianen terug te vinden. Voetballers uit dat land staan erom bekend dat ze, zoals sowieso veel mensen in Italië, best genieten van een sigaretje van tijd tot tijd. Volgens Kazim ging het paffen zelfs door tot in de kleedkamer.

'We hadden veel Italiaanse spelers. Die mochten roken, en dat deden ze dan ook voortdurend. Voor de wedstrijd mag ook van sommige Turkse trainers, maar nu zaten ze zelfs in de rust aan de sigaretjes. Ja, dat zijn gewoon cultuurverschillen', aldus Kazim, inmiddels clubloos, over de situatie vorig seizoen. Pirlo is inmiddels ook vertrokken, hij staat momenteel bij Sampdoria voor de groep.

Bekijk hier al onze video's
Meer C. Kazim-Richards
Meer over C. Kazim-Richards
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.