Operación Salida gaat door: Barça slijt Neto aan Engelse promovendus

Reacties

In Operación Salida is Barcelona een stap verder gekomen. De overbodige doelman Neto is per direct van de hand gedaan. De Braziliaan vertrekt per direct naar Bournemouth, waar hij zijn handtekening heeft gezet onder een eenjarig contract.

Operación Salida gaat door: Barça slijt Neto aan Engelse promovendus
© Pro Shots

Een vijftal spelers wilde Barça deze transferperiode zeker van de hand doen. In dat project, genaamd Operación Salida, moesten Óscar Mingueza, Riqui Puig, Martin Braithwaite, Samuel Umtiti en Neto van de loonlijst geschrapt worden. Mingueze vertrok al naar Celta de Vigo, terwijl Puig naar La Galaxy kan vertrekken. Martin Braithwaite heeft een voorstel uit Saoedi-Arabië in beraad.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Nu is ook Neto vertrokken. De doelman had geen toekomst meer in Camp Nou. Nu heeft Bournemouth de Braziliaan weggehaald naar de Premier League. In Engeland moet Neto de promovendus helpen in de strijd om lijfsbehoud. Neto tekent een contract voor een seizoen in Londen.

De 33-jarige doelman kwam in 2019 terecht in Barcelona. Destijds maakte hij onderdeel uit van een ruil met Oranje-doelman Jasper Cillessen. Neto kwam over van Valencia. In drie seizoenen kwam hij tot 21 officiële wedstrijden voor de Catalanen. Met Barça won Neto de Copa del Rey.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.