Oosting onthult: Bruggink zit in het vliegtuig naar Monaco voor Boadu

Reacties

FC Twente hoopt Myron Boadu aan te trekken als vervanger van Manfred Ugalde. Trainer Joseph Oosting bevestigde na het competitieduel met Feyenoord (0-0) dat technisch directeur Arnold Bruggink in het vliegtuig zit naar Monaco.

Oosting onthult: Bruggink zit in het vliegtuig naar Monaco voor Boadu
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
0 - 0
FC Twente
FC Twente

Twente moest het in De Kuip stellen zonder Manfred Ugalde, die naar Spartak Moskou gaat vertrekken. Omdat Ricky van Wolfswinkel afgelopen week ziek was, begon Daan Rots in de punt van de aanval. Oosting stelde dat er een spits bij moet en bevestigde zondagmiddag tijdens de persconferentie desgevraagd dat Bruggink momenteel in het buitenland is voor Boadu. 

Het is nog niet duidelijk of Twente inzet op een directe transfer of het huren van Boadu. De voormalig aanvaller van AZ komt op dit moment weinig aan spelen toe bij Monaco, waar zijn contract nog doorloopt tot medio 2026. Oosting benadrukte dat hij ook het volste vertrouwen heeft in Van Wolfswinkel, maar behalve de 35-jarige spits heeft Twente geen alternatief in de selectie.

Met Boadu zou Twente een aanvaller met ruime ervaring in de Eredivisie in huis halen. Voor AZ scoorde de 23-jarige Amsterdammer in totaal 33 keer in 83 officiële duels. In 2021 telde Monaco zo'n zeventien miljoen euro neer voor de enkelvoudig international. In het prinsdom is hij echter nog niet uitgegroeid tot een vaste waarde. Dit seizoen staat de teller op negen duels en één goal.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Twente
Meer over FC Twente
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.