Ook toetje KNVB-beker levert stunt op: blamage Volendam in Maassluis

Reacties

Ook het allerlaatste duel van de eerste ronde van het KNVB-bekertoernooi heeft nog een stunt opgeleverd. FC Volendam ging donderdagavond onderuit op Sportpark Dijkpolder tegen Excelsior Maassluis.

Ook toetje KNVB-beker levert stunt op: blamage Volendam in Maassluis
© Pro Shots
Excelsior Maassluis
Excelsior Maassluis
1 - 0
FC Volendam
FC Volendam

Volendam kwam twee weken later in actie in het bekertoernooi, omdat het begin november het competitieduel met Ajax moest inhalen dat was uitgesteld wegens de gestaakte Klassieker. Zoals zoveel clubs uit het betaald voetbal ondervond ook de huidige nummer zeventien van de Eredivisie dat het nog niet zo makkelijk is om te winnen op bezoek bij een amateurclub.

Heracles Almelo, NAC Breda en PEC Zwolle dropen al met het schaamrood op de kaken van het veld na nederlagen tegen HHC Hardenberg, Quick Boys en AFC. Donderdagavond dreigde ook een blamage voor Volendam, toen Excelsior Maassluis na twintig minuten op voorsprong kwam. Redouan Ouali schoot na een snelle uitbraak raak voor de nummer zeventien van de Tweede Divisie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Volendam kreeg genoeg kansen om iets terug te doen, maar scoorde ondanks twintig doelpogingen niet. In de extra tijd leek Robert Mühren na een inzet tegen de lat van Milan de Haan nog een verlenging af te dwingen, maar zijn treffer werd afgekeurd wegens buitenspel. En dus gaat Excelsior Maassluis door naar de tweede ronde, waarin het op Derde Divisie-club DEM stuit.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Volendam
Meer over FC Volendam
Meer TOTO KNVB-Beker
Meer over TOTO KNVB-Beker
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.