Ook Steppe moet na dit seizoen weg bij SC Heerenveen

Nadat eerder al bekend was dat Matthew Amoah (32) en Gianni Zuiverloon (26) na afloop van dit seizoen moeten vertrekken bij SC Heerenveen, maakten de Friezen bekend dat ook het aflopende contract met doelman Kenny Steppe (24) niet zal worden verlengd.

Ook Steppe moet na dit seizoen weg bij SC Heerenveen

Ook Youssef Fennich, Lukas Marecek, Daniel de Ridder, Doke Schmidt, Oussama Tannane, Arsenio Valpoort en Jurjan Wouda hebben een aflopende verbintenis, die door Heerenveen is opgezegd. Maar zij mogen nog hopen op een langer verblijf in Friesland.

'Het opzeggen van deze arbeidsovereenkomsten betekent niet automatisch dat we definitief afscheid nemen van deze spelers', legt technisch directeur Johan Hansma uit op de clubwebsite. 'De club en spelers hebben zo samen de ruimte om de komende periode nog in gesprek te gaan over een nieuw contract.'

Steppe kwam in de zomer van 2008 met grote verwachtingen naar Heerenveen, maar mede vanwege blessureleed wist de Belg zich zelden waar te maken. In totaal speelde hij slechts veertien wedstrijden namens de Friezen in de Eredivisie.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen