Ook Premier League grijpt in vanwege storm: geen Man City-West Ham

Reacties

Ook in de Premier League is zondag een wedstrijd afgelast vanwege de storm Ciara, die in de ochtend Groot-Brittannië bereikte. Manchester City-West Ham United gaat door de weersomstandigheden niet door. De wedstrijd zou om 17.30 uur beginnen.

Ook Premier League grijpt in vanwege storm: geen Man City-West Ham
© Pro Shots

'Vanwege de extreme en verergerende weersomstandigheden is met het oog op de veiligheid van supporters en medewerkers de wedstrijd afgelast', laat City weten. 'De beslissing is door de veiligheidsofficier van Manchester City genomen na overleg met de clubleiding en met West Ham United.'

Eerder werden alle wedstrijden in België en Nederland afgelast vanwege de storm en ook in Duitsland heeft het weer gevolgen. Daar werd Borussia Mönchengladbach - 1. FC Köln geannuleerd. De topper tussen Bayern München en RB Leipzig (aftrap 18.00 uur) gaat vooralsnog wel door, net als Sheffield United - AFC Bournemouth (aftrap 15.00 uur) in de Premier League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester City
Meer over Manchester City
Meer West Ham United
Meer over West Ham United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.